Бизнес мисия

Нашата бизнес мисия

Основната цел на нашата компания е да допринесем за увеличаване транспортния дял на международния пазар, чрез въвеждане на компетентни услуги, висока степен на отговорност и развиване на пазара, всичко това изцяло ориентирано към клиентите.

Мисията на компанията ни е да осигурим професионални транспортни и логистични решения, като предлагаме висококачествени услуги и оптимални условия за развитие на бизнеса на нашите партньори.

Даваме гаранция за качество на услугите ни, подкрепени чрез постоянство и професионализъм в работата на нашите екипи.

Мисията на нашите служители е всекидневното реализиране на стратегии и цели, които да удовлетворяват изискванията на всеки един клиент.

Ценим лоялността и уважението между нас и към нашите партньори.

Ценим честната и открита комуникация.
За нас е важно да ни имате доверие.
Нашата мисия е да доставим удовлетворение.

Нашата бизнес идея:

Винаги да предлагаме на нашите клиенти решения, чрез които да се създават оптимални условия за развитие на техния бизнес.

Възнамеряваме да разширяваме нашите услуги чрез изграждане на нови мрежи от партньорства, за да задоволим напълно нуждите на нашите лоялни клиенти.

Нашият екип е ключът към високото ниво на удовлетвореност и лоялност на клиентите.

MGL e aсоцииран член на:

Национално Сдружение на Българските Спедитори
World Cargo Alliance
International Federation of Freight Forwarders

ЕМ ДЖИ ЕЛ-БГ ООД

ЕМ ДЖИ ЕЛ-БГ ООД е спедиторска и транспортна компания, изградена от екип специалисти с дългогодишен опит, което я прави надежден и стабилен партньор.

ЕМ ДЖИ ЕЛ-БГ ООД осигурява на клиентите си комплексни решения в сферата на спедицията, транспортните услуги и логистичното обслужване, базирани върху специфичните нужди на всеки клиент.